"Easy- to know that diamonds- are precious
good- to learn that rubies- have depht
but more- to see that pebbles- are miraculous"

- Joseph Albers

lørdag 16. april 2011

Ting som ble ferdig i mars...

Ja, nå var det på tide at jeg fikk vist fram hva jeg lagde ferdig i mars! Hvorfor jeg ikke blogget om det tidligere er et evig dilemma, ikke nok tid? dårlig vær for fotografering? nei, si det. På en måte har jeg ikke følt at jeg kunne sette av noe tid til det, med tanke på skole og jobb og slike ting- men så har jeg jo slappet av med strikketøy ellers da..




Først ut er vesten min :) Jeg hadde lenge siklet på pickles sin "rett vest", og etter litt om og men bestemte jeg meg når jeg sto i en garnbutikk at nå var tiden inne! Jeg måtte jo strikke den nå så jeg ville rekke å bruke den før det ble for varmt i lufta. Jeg valgte dermed en garntype som ville passe for de litt kalde-, men litt varmere- utover dagen- dagene :) Og det har funka helt supert. Bildet tok jeg uttafor inngangsdøra vår, i den deilige vårsola - er i grunn glad jeg venta til nå så den kan vise seg i sin fulle prakt i pent lys :)

Oppskrift: Rett vest
Pinne: 9
Størrelse: M
Garn: Lerke, 52% merino, 48% bomull
Mengde: ca 400 g, dobbel tråd


Neste ut er et skjerf/ sjal som jeg strikket etter inspirasjon fra 11 sjal i 2011 som jeg har meldt meg inn i på ravelry ;) Dette er det 3 sjalet mitt og jeg er i gang med et fjerde i skrivende stund. Tilbake til denne: deilige alpakkagarnet fra pickles måtte jo bli et sjal! Og jeg hadde planlagt å strikke dette lenge, uten helt å vite hvilket garn som skulle brukes.. men jeg angrer ikke på valget nå i hvertfall. Det er akkurat passe varmt om morgenene nå om dagen og passer fint inne i litt kalde klasserom som vi er så heldig å ha *kremt*.. Fargen kommer nydelig fram i sola utenfor inngangsdøra her og :)

Oppskrift: Just enough ruffles
Pinne: 5
Størrelse: Lik oppskriften
Garn: Pickles Pure alpakka
Mengde: ca 140 g

Så håper jeg du som leser dette får en flott lørdagskveld! Her i heimen blir det sofakos og jobbing videre på heklede oldemor/ bestemorsruter som skal bli babyteppe! :) God helg!